Rugsted & Kreutzfeldt kom tilfældigvis forbi

11.08.2017 kl. 18:00 Krusmølle, Aabenraa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Kom med til en dejlig sommeraften på landet, hvor Rugsted og Kreuzfeldt giver en intim koncert. En fantastisk musikalsk oplevelse, der byder på god musik, suppleret undervejs med historier og anekdoter fra Jens og Stig. Husk passende tøj og fodtøj da det er en åben amphiscene. En fantastisk oplevelse i de smukke omgivelser ved søen bag Krusmølle. Grillen er tændt. Fakler, og lys der er ophængt rundt omkring i træerne, stråler ud over plænen, og skaber en fantastisk autentisk stemning.

Igen i år afholder vi om fredagen intimkoncert, og i år er det selveste Rugsted og Kreutzfeldt, der kommer og giver 

koncert. Vi glæder os helt vildt!

 

Det er en helt speciel form for koncert, som afholdes i og omkring Krusmølle fantastiske natur, og er i sandhed en rigtig dejlig oplevelse. Inden koncerten vil der blive serveret en menu med de lækreste salater, og velsmagende kød direkte fra grillen - en menu som vores egen fantastiske kogekone Nina har tilberedt.

 

Koncerten starter kl.21

Det hele foregår under åben himmel, lounge under træerne hvor der er hængt lys i. I sandhed det man drømmer om en sommer aften. 

I vil kunne nyde udsigten fra vores naturlige amphiscene ned på vores mobile koncert scene, hvor Rugsted og Kreutzfeldt vil stå og fortælle anekdoter.