DKK 198,00

Ester Brohus

12.08.2016 kl. 18:00 Krusmølle, Aabenraa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 198,00

Kom med til en dejlig sommeraften på landet, hvor Ester Brohus giver country koncert. En fantastisk musikalsk oplevelse, der byder på god musik, suppleret undervejs med historier og anekdoter fra Ester Brohus' karriere. En fantastisk oplevelse i de smukke omgivelser ved søen bag Krusmølle. Grillen er tændt. Fakler, og lys der er ophængt rundt omkring i træerne, stråler ud over plænen, og skaber en fantastisk autentisk stemning. Det er country når det er bedst!

Intimkoncert med Ester Brohus

Igen i år afholder vi om fredagen intimkoncert, og i år det selveste Ester Brohus, der kommer og giver koncert. Vi glæder os helt vildt!

Det er en helt speciel form for koncert, som afholdes i Krusmølle fantastiske natur, og er i sandhed en rigtig dejlig oplevelse. Inden koncerten vil der blive serveret en menu med de lækreste salater og med velsmagende kød direkte fra grillen - en menu som vores egen fantastiske kogekone Nina har tilberedt.

Det hele foregår under åben himmel, og der vil blive opsat et fedt udendørs loungeområde, og der vil være pyntet op med lys hængende rundt omkring i træerne.

Vores specielle bus med indbygget scene bliver sat op, og herfra vil du kunne opleve Ester Brohus helt tæt på, imens hun giver intim koncert med hendes bedste sange.

Info:

Det hele foregår fredag d. 12. august.
Vi har udsolgt for spisende gæster.

Der er dog mulighed for stadig at købe billetter til koncerten.
I kan også købe billetter til koncerten i døren for 198,-


Pris per person for koncert uden spisning: 198 kr.


Vi ses !