DKK 799,00

'Mad, Vin & Glæde' - 15/4

15.04.2016 kl. 19:00 Krusmølle, Aabenraa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 799,00

'Mad, Vin & Glæde' er et nyt koncept på Krusmølle - en eksklusiv pop up restaurant. En gastronomisk vandretur er temaet for aftenens menu, som består af hele 9 delikate retter, baseret på råvarer og ingredienser, som man ville kunne finde på en vandretur i naturen omkring Krusmølle. Nina & Simon - de to passionerede madelskere fra Krusmølle - vil stå for tilberedelsen og underholdningen, i et showkøkken i midten af restauranten, så du som gæst kan følge med i hele tilberedningen af retterne. Aftenen giver dig en oplagt mulighed for at forkæle én du kan lide.

Velkommen til pop-up restaurant 'Mad, Vin & Glæde' 

Er det på tide, at du og din kæreste får en oplevelse, som I virkelig vil kunne snakke om i lang tid? 

Så skal du læse med her, for gode oplevelser (især smagsoplevelser) med glade mennesker, er det eneste som 'Mad, Vin & Glæde' drejer sig om.

Vi kalder det for 'Mad, Vin & Glæde', og det er en 'pop up' restaurant, hvor DU og en date skal forkæles med en 9 retters menu med tilhørende vinmenu. 

Sammen har vi - i et par måneder er det efterhånden - gået og eksperimenteret med, hvilke delikate retter vi skulle servere, og vi synes det kunne være sjovt med et tema. 

Simon har rejst over hele verden som kok, og er ofte med til at afholde arrangementer på Krusmølle sammen med mig. Han er altid super underholdende, og hans skotske accent skaber altid en god stemning.

Min gode veninde Anita har hendes eget vin-import firma - AFA Vine - og hun har lovet, at udvælge hendes bedste italienske vine til menuen denne aften. Hun vil selvfølgelig også præsentere vinene undervejs. Vinmenuen er inkluderet i prisen.

Temaet er (ta' da'): 'Gastronomisk Vandretur' 

Nej, bare rolig. 

I skal ikke ud at vandre, men aftenens 9 retters menu, er baseret på ingredienser og råvarer, som kan findes på en vandretur i naturen rundt om Krusmølle. 

Denne gang popper restauranten op i loen på Krusmølle, som vil blive omdannet til restaurant med showkøkken i midten, hvorfra Simon og jeg vil tilberede de 9 delikate retter, imens I nyder lækre italienske vine, som Anita har nøje udvalgt til menuen. 

Vi forestiller os at det bliver sådan her:

En duft af lækker mad fra showkøkkenet spreder sig i restauranten. Du og din kæreste nyder et godt glas vin. Der er en dejlig afslappet stemning i rummet. Vi fortæller historier - livligt suppleret af hinanden - mens I følger med i tilberedningen (og I må selvfølgelig gerne snakke sammen undervejs). Herefter serverer vi retterne og I nyder den ene smagsoplevelse efter den anden.

Ikke dårligt, vel?

Aftenens menu

Når I ankommer, får I serveret en velkomstdrink og et kræmmerhus (hvad der er i, er en overraskelse). Herefter sætter I jer til bords og begyndelsen på en dejlig aften starter.

Menuen:
  1. Blåmuslinger med mayonaise og tangchips
  2. Blomkålssupper med olie, brændenælder, skvalderkål og ristede mandler
  3. Æbleskive med 'grøftekant' (ja, spændende)
  4. Øl-brasseret svinebryst
  5. Risotto med perlebyg, hyldeblomst, høost og svampe
  6. Bagte kolorabi med krydderurter
  7. Langtidsbagt lammekylotte
  8. Jordskokke-is med Gateux Macel
  9. Striftorte og kaffe
ALL INCLUSIVE - med i denne lækre menu kommer Anitas nøje udvalgte italienske vine selvfølgelig. 
 
I kan godt glæde jer lige så meget som vi gør, for det bliver intet mindre end fantastisk! :-)

Prisen for denne eksklusive 9 retters smagsoplevelse - inklusiv vinmenu - er kun 799,- per person All Inclusive. Det er ikke ret meget sammenlignet med andre gourmet restauranter. 

Da 'Mad, Vin & Glæde' er en pop up restaurant med kun 50 billetter (de første er allerede solgt) er det med at slå til med det samme. 

Køb billetterne til dig og én du kan lide med det samme.

Venlig hilsen 
Anita, Simon og Nina