DKK 799,00

'Mad, Vin og Glæde' 5/3-2016

05.03.2016 kl. 19:00 Krusmølle, Aabenraa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 799,00

'Mad, Vin & Glæde' er et nyt koncept på Krusmølle - en eksklusiv pop up restaurant. En gastronomisk vandretur er temaet for aftenens menu, som består af hele 10 delikate retter, baseret på råvarer og ingredienser, som man ville kunne finde på en vandretur i naturen omkring Krusmølle. Nina & Simon - de to passionerede madelskere fra Krusmølle - vil stå for tilberedelsen og underholdningen, i et showkøkken i midten af restauranten, så du som gæst kan følge med i hele tilberedningen af retterne. Aftenen giver dig en oplagt mulighed for at forkæle én du kan lide.

Velkommen til 'Mad, Vin & Glæde' på Krusmølle

Er det på tide, at du og din kæreste får en oplevelse som I virkelig vil kunne snakke om i lang tid? 

Så skal du læse med her, for gode oplevelser (især smagsoplevelser) med glade mennesker, er det eneste som 'Mad, Vin & Glæde' drejer sig om. 

Jeg hedder Nina, og har sammen mine to rigtig gode venner Anita og Simon, gået i flere måneder og forberedt en helt særlig og eksklusiv smagsoplevelse til dig og din kæreste.

Vi kalder det for 'Mad, Vin & Glæde', og det er en 'pop up' restaurant, hvor vi vil forkæle dig og din kæreste med en 9 retters menu med tilhørende vinmenu. 

Sammen har vi - i et par måneder er det efterhånden - gået og eksperimenteret med, hvilke delikate retter vi skulle servere, og vi synes det kunne være sjovt med et tema. 

Simon har rejst over hele verden som kok, og er ofte med til at afholde arrangementer på Krusmølle sammen med mig. Han er altid super underholdende, og hans skotske accent og skaber altid en god stemning.

Min gode veninde Anita har hendes eget vin-import firma - AFA Vine - og hun har lovet, at udvælge hendes bedste italienske vine til menuen denne aften. Hun vil selvfølgelig også præsentere vinene undervejs. 

Temaet er (ta' da'): 'Gastronomisk Vandretur' 

Nej, bare rolig. 

I skal ikke ud at vandre, men aftenens 9 retters menu, er baseret på ingredienser og råvarer, som kan findes på en vandretur i naturen rundt om Krusmølle. 

Denne gang popper restauranten op i loen på Krusmølle, som vil blive omdannet til restaurant med showkøkken i midten, hvorfra Simon og jeg vil tilberede de 10 delikate retter, imens I nyder lækre italienske vine, som Nina har nøje udvalgt til menuen. 

Vi forestiller os at det bliver sådan her (ca.):

En duft fra showkøkkenet spreder sig i restauranten. Du og din kæreste nyder et godt glas vin. Der er en dejlig afslappet stemning i rummet. Vi fortæller historier - livligt suppleret af hinanden - mens I følger med i tilberedningen (og I må selvfølgelig gerne snakke sammen undervejs). Herefter serverer vi retterne og I nyder den ene smagsoplevelse efter den anden.

Ikke dårligt, vel?

Aftenens menu

Når I ankommer får I serveret en velkomstdrink og et kræmmerhus (hvad der er i, er en overraskelse). Herefter sætter I jer til bords og begyndelsen på en dejlig aften starter.

Menuen:
  1. Muslinger med mayonaise og tangchips
  2. Blomkålssupper med olie, brændenælder, skvalderkål og ristede mandler
  3. Æbleskive med 'grøftekant' (ja, spændende)
  4. Skipperand med varme krydderier og sorteret rødkål
  5. Risotto med perlebyg, hyldeblomst, høost og svampe
  6. Bagt kolorabi med krydderurter
  7. Langtidsbagt svinebryst med syltede løg, sennepskorn og pastinak
  8. Jordskokke-is med Gateux Macel
  9. Striftorte og kaffe
Oven i denne lækre menu kommer Anitas nøje udvalgte italienske vine selvfølgelig. 
 
I kan godt glæde jer lige så meget som vi gør, for det bliver intet mindre en fantastisk! :-)

Prisen for denne eksklusive 9 retters smagsoplevelse - inklusiv vinmenu - er på kun 899,- per person. Det er ikke ret meget sammenlignet med andre gourmet restauranter rundt omkring. 

Da Mad, Vin & Glæde er en pop up restaurant, og indtil videre kun åbner to gange i år, med kun 50 billetter (de første er allerede solgt), er det med at slå til med det samme. 

Køb billetterne til dig og én du kan lide med det samme.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!


Venlig hilsen 
Anita, Simon og Nina